Sommerleir - Ungdom - 2023

Quality Hotel & Resort i Langesund

Ungdom

Invitasjon

TRENINGSOPPLEGG
Det vil være to til tre treningsøkter hver dag, med unntak av torsdag hvor det er gradering for de som skal det. Treningen er morsom og variert. Om kvelden blir det arrangert noen aktiviteter for å sikre et godt sosialt miljø. Det er populært å bo på hotell en uke. Hotellet har en egen badepark med sklie og flere bassenger. Dersom man har en eller flere venner som man vil bo sammen med kan det spesifiseres som et ønske når man bestiller hotellrom. Vi gjør vårt beste for å tilfredsstille alle ønsker, men kan ikke gi en garanti for at alle ønsker blir oppfylt.

OPPMØTE
Oppmøte for alle ungdommer er lørdag 5. august kl.18.00 på hotellet for registrering og bli kjent. (for de som bor på hotellet).

SLUTT
Leiren avsluttes torsdag 10. august med gradering fra kl.13.00. 
Hjemreise senest kl.1700.

ANSVAR PÅMELDING
Andrea Bjarvin, 4.Dan
e-post: tkd.leir@gmail.com

SENIOR INSTRUKTØRER
Grand Master Per Christian Garnæs, 9.Dan
Tlf: 90 14 01 83, e-post: masterpcg@mac.com

Master Hallgeir Betele, 7.Dan
Tlf: 90 13 50 80, e-post: hallgeir@lete.no

HVEM KAN DELTA?
Deltagere må være fra 12 og til og med 16 år gamle og går på ungdomsskole. Alle beltegrader kan delta så sant en er medlem i en NTN klubb. Merk at dersom du er rundt 12 år kan du velge om du vil være med på barn- eller ungdomsleir, da dette er avhengig av venner og andre forhold.

HVOR?
Hotellet ligger 2 timer fra Oslo og 2 timer fra Kristiansand- følg E18.

  • Tog: nærmeste jernbane er i Porsgrunn (20 min. med taxi).
  • Fly: nærmeste flyplass er Torp Sandefjord og Geiteryggen i Skien.

Adressen til hotellet er: Stathelleveien 35, 3970 Langesund.

HOTELLET
Quality Hotel & Resort Skjærgården ønsker deg velkommen til et 4000kvm tropisk miljøbad (inne og utendørs badepark) og flott beliggenhet ved sjøkanten. Bade-parken inneholder badstuer, dampbadstu, vannsklie, solarium, boblebad, basseng inne og ute og en stor solterrasse.

BADEANLEGGET
Anlegget betjenes av hotellets badevakter. Vi gjør oppmerksom på at bading i badeparken forgår på eget ansvar og vi må ha beskjed dersom du ikke skal bade.

TRENINGSHALLEN
Skjærgårdshallen ligger rett ved siden av hotellet. Hallen er unik i sin helhet og inneholder en stor innen- dørs fotballbane og en håndballbane. Puls Skjærgårshallen, har aktiviteter som fysioterapi, aromaterapi, badminton, spinning&step og aerobic. Her er det mange muligheter for foreldre som vil trene.

GRADERING OG SALGSBOD
Gradering er for de som har hatt så stor fremgang under leiren at instruktøren anbefaler dem om å gå opp. Graderingsavgiften er ikke inkl. i prisen på leiren. 

Det vil også bli salg av Taekwon-Do bøker, drakter, belter, bager og t-skjorter på lørdag ved ankomst og videre utover uken. Det er avsluttende salg på torsdag under graderingen. Vi har VIPPS og betalingsterminal.

 

SIKKERHET/SMITTEVERN
Leiren blir gjennomført ut fra gjeldende retningslinjer for smittevern både nasjonalt og lokalt. I tillegg vil vi ha egne rutiner for å gjøre leiren så trygg som mulig. Noen tiltak kan nevnes: Det blir mer tydelig delt opp i grupper som gjennomfører aktiviteter, trener og spiser sammen. Rutiner med hyppig vask samt vask av kontaktflater blir gjennomført. Både vi og hotellet vil gjøre vårt ytterste for at leiren gjennomføres så trygt som mulig 

PÅMELDING OG PRISER
NB! Du må legge inn alle nødvendige opplysninger på nettsiden www.tkdsommerleir.no ( Checkin.no ) og i tillegg (samtidig) betale som spesifisert nedenfor. Dersom det er fullt vil det bli publisert på nettsiden. Påmeldingen er kun gyldig i det betalingen av leiren er registrert. De som ikke får plass og har betalt vil få innbetalt beløp tilbakebetalt.

Priser


Påmeldingen er gyldig når deltageren er registrert på checkin.no og påmelding er betalt. Betalingsalternativene kommer opp når dere melder på. Giro på mail eller  bankkort/visa betaling på bank.

Betalingsgebyr kort/visa betaling kr. 100.-

Foto og film:
Vi opplyser om at det kan bli tatt bilder og film fra arrangementet med deltakere og trenere som kan bli publisert i redaksjonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

LAST NED INVITASJONEN HER:

Sommerleir Langesund 2023 - Ungdom